Hoe blijf ik in mijn kracht en tegelijkertijd dicht bij mezelf?

de-verbindingscoach-kracht

Wat vooraf ging
Rond de zomer 2015 ontstonden scheurtjes in mijn werkplezier. Daar bovenop kwam het besef dat er sinds het overlijden van mijn moeder een heel jaar door mijn handen was gegleden. Ik rende door zonder bewust stil te staan bij de vermoeidheid die rouw en jarenlange mantelzorg naast de waan van de dag en ups en downs op het werk met zich mee kunnen brengen. Waar was ik zelf? Wat is er voor mij belangrijk? Wat heb ik nodig om me goed te voelen? Het werden repeterende vragen, kort samengevat: hoe blijf ik in mijn kracht en tegelijkertijd dicht bij mezelf?

Ik ben een HRM-er in hart en nieren, hou van mijn vak ​en het ‘iets kunnen betekenen voor anderen’ laat me glimmen.
​Ik had nu geen antwoord meer