IMG_4489

Studiekeuze begeleiding

Door de bomen het bos niet meer zien...

Hoe weet ik nu wat echt bij me past?

De veelheid in studierichtingen lijkt wel een grote snoepwinkel. Maar hoe weet je nou van welke smaak jij het meeste gaat genieten?

Wanneer je voor een studiekeuze staat, begint meestal ook een nieuwe fase in je leven en dat is spannend! Kies je voor het vertrouwde gevoel en ga je de richting uit die je vrienden ook kiezen.  Dan weet je in ieder geval dat je het gezellig zult hebben. Maar is dat de juiste richting voor jou?

We kunnen helaas niet in een glazen bol kijken, maar we kunnen wel op onderzoek gaan.
Om tot een weloverwogen keuze te komen is het goed om echt stil te staan bij wie jij werkelijk bent. Wat zijn jouw kwaliteiten en waar zit jouw passie .
Waar word jij blij van?

Tijdens een traject (ca 4 gesprekken) kan gewerkt worden met biografisch werk, kernkwadranten, Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Rationele Effectiviteits Training (RET) en diverse spellen.
Soms heb je alleen maar even een duwtje nodig en zijn een of twee gesprekken verhelderend. Het blijft maatwerk.

Vanaf maart 2022 zal ik ook werken met PersonalMapping (MapsTell) voor Young Talent. Hierover later meer.

En vergeet niet: smaak kan veranderen....het kan zomaar zijn dat je vastloopt in je huidige studie terwijl je echt dacht een goede keuze gemaakt te hebben. Geen paniek, wellicht kan ik iets voor je betekenen. Bel me gerust, of vul het contactformulier in zodat ik jou kan bellen/mailen.

 

 

Vragen?

Voor meer info of vragen
neem gerust contact met mij op.


Tel: 06 41 36 99 51
francis@de-verbindingscoach.nl


 

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.