francis

Even voorstellen

Ik ben Francis Horbowiec. Geboren in Utrecht (1961) en op 5-jarige leeftijd naar de Randstad verhuisd, waar ik dicht bij zee ben opgegroeid. Een plek waar ik het hele jaar door graag vertoef, waar ik tot rust kom, inspiratie vind en volledig op kan laden.

Als kind kon ik niet kiezen wat ik later wilde worden; ik vond zoveel leuk en mijn interesses liepen uiteen van toneelspelen, politie tot arbeidsrecht, psychologie en nog veel meer. Als rode draad: de interesse in mensen en wat hen beweegt.

Al werkend ben ik gaan leren en heb mij gespecialiseerd in het HR vak. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring als manager HR in kleine en grotere organisaties en ruim 11 jaar als loopbaancoach. Na jarenlange werkervaring in loondienst ben ik in 2017 gestart als ZZP-er.

Mijn kracht zit in het doorzien van situaties, het signaleren van pijnpunten en het herkennen en uitlichten van kwaliteiten van de ander. Vanuit deze kracht werk ik op interim basis als HR professional, bied ik begeleiding bij loopbaan- en studiekeuze vragen en geef ik workshops gericht op o.a. vitaliteit en gedrag & communicatie.

In mijn CV vind je meer informatie over mijn werkervaring en opleidingsachtergrond.

Vragen?

Voor meer info of vragen
neem gerust contact met mij op.


Tel: 06 41 36 99 51
francis@de-verbindingscoach.nl


 

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.