xmzAPEyPQA6lBfC+TdD4oQ

Referenties

Lees hier de ervaringen van anderen

Loopbaancoaching
De (loopbaan)coaching door Francis, heb ik ervaren als een waardevol traject met een duidelijke kop en staart. Francis is goed in staat in te spelen op dát wat er op dat moment speelt, zonder de oorspronkelijke vraagstelling uit het oog te verliezen. Ze biedt ruimte voor je eigen tempo en proces. Haar kracht zit hem voor mij in overzicht creëren. Feiten op een rij zetten, relativeren en vooral ook het vertrouwen geven in het zetten van benodigde stappen. Het visueel maken op de flipovers werkte top voor mij. Ik vind het knap hoe zij de inhoud van de verschillende sessies aan elkaar koppelt en uiteindelijk tot één geheel weet te vormen. Het gebruik van Maps Tell en NLP oefeningen heb ik als een toegevoegde waarde ervaren om mijn eigen gedrags- en copingstijl inzichtelijk te krijgen. Het was een mooi traject en de steun in de rug die ik nodig had.
M. Roelofs/maart 2021
_____________________________________________________________________________________

Workshop Vitaliteit - november 2019
De workshop Vitaliteit heeft mij het volgende gebracht:
- bevestiging van bewustwording om trouw te blijven aan jezelf. (Anoniem)

- een reminder hoe belangrijk het is om eerst voor mezelf te zorgen voordat ik al mijn energie geef aan de ander geef. (HB)

Workshop Vitaliteit - voorjaar 2019
heeft mij doen beseffen dat “ Bewust-ZIJN van wat je lichaam aangeeft heel belangrijk is “ om naar te luisteren. Niet alsmaar doorgaan en die signalen negeren ten kosten van je gezondheid, gezondheid niets is belangrijker dan dat !
En balans is het sleutelwoord zodat de Lemniscaat van je vitaliteit kan blijven stromen.
PvdB, Accountmanager integrale geboortezorg, 56 jaar
Workshop Vitaliteit - voorjaar 2019
Ik heb genoten van de workshop vitaliteit omdat het een cadeautje voor jezelf is. Met een groep vol inspirerende mensen een middagje de tijd nemen over de belangrijke zaken van het leven te spreken.  Het knappe van Francis is dat zij ervoor zorgt dat er naar elkaar geluisterd wordt. Maar zij houdt zeker de regie door ook goede informatie te geven en verrassende oefeningen te laten doen.
Jeanne, longverpleegkundige, 59 jaar
Workshop Vitaliteit - voorjaar 2019
Francis is een echte verbindingscoach; toegankelijk, brengt energie en passie over en maakt het onderwerp voelbaar.
Anoniem
Workshop Vitaliteit - voorjaar 2019
Het is alweer een tijdje geleden maar ik vond het een hele leuke en interessante workshop. Tijdens de workshop kwam iedereen aan het woord en werd de ruimte gegeven om je verhaal kwijt te kunnen. Dit geeft je het gevoel dat je gehoord wordt en dat vond ik erg fijn.

Daarnaast vond ik het ook leuk dat er veel activiteit was, zoals even dansen en in groepjes met elkaar in gesprek gaan. Op deze manier wordt een workshop niet ‘saai’.

Daarbij vond ik de workshop bij sommige onderdelen wel confronterend omdat er vragen waren over jezelf waar ik vaak niet echt over na had gedacht. Ik vond dit soms lastig om dan binnen korte tijd hier een antwoord op te geven en dit in de groep te vertellen. (Volgens mij waren dit vragen zoals wat wil je nog verbeteren aan jezelf).

Wat mij het meest bij is gebleven is de zin: neem het allemaal niet te serieus ?
Ik vond het vooral heel leerzaam en iets waar je nog langer over na blijft denken!
Benthe, student

 

Loopbaancoaching
Tijdens mijn vakantie dacht ik na over mijn 4 jaar werkervaring. Verschillende rollen zijn in die korte tijd op mijn pad gekomen en ik stond op het punt aan mijn vierde functie te gaan beginnen, nog altijd trouw aan dezelfde, veeleisende werkgever. Weer die twijfel, kan ik dit wel…? Ik besloot dat ik iemand zou gaan zoeken die mij kon helpen meer uit mezelf te halen. Via via ben ik in contact gekomen met Francis en tijdens onze eerste ontmoeting zei ik tegen haar: “Ik heb geen probleem en ben ook niet op zoek naar een probleem, ik wil gewoon meer uit mezelf halen”.

Francis voelde mij feilloos aan, een hele goede match! Ik moest aan de slag met het schrijven van mijn biografie waarna ik mijn eerste sessie had. Francis had zich mijn verhaal echt eigen gemaakt, ze kende alle namen, begreep de mensen die ik had beschreven en kon verschillende situaties aan elkaar koppelen. Francis kan zich goed in mij verplaatsen en begreep dat ik behoefte had aan de theoretische achtergrond van verschillende methodes die zij toepast in de sessies. Bijkomstig heb ik daaruit geleerd dat Francis ontzettend kundig is en wat mij betreft mede daardoor haar sessies goed kan aanpassen op degene die zij coacht. In de vervolgsessies zijn we aan de slag gegaan met kwadranten. Francis was net zo nieuwschierig en toegewijd als ik om middels deze kwadranten mijn persoonlijkheid beter te begrijpen. We hebben ontzettend veel plezier, discussies en koffie nodig gehad maar uiteindelijk daarmee ontzettend veel bereikt!

Op verschillende momenten word ik herinnerd aan de wijze lessen die ik heb getrokken uit onze sessies. Francis heeft mij geholpen om meer uit mezelf te halen dus ons doel is bereikt! Ze heeft me gecoacht met haar hart en daarmee een bijzondere plaats in die van mij ingenomen.
Denise - september 2018


Studiekeuzebegeleiding
Toen ik mijn havo diploma had behaald, had ik werkelijk geen idee wat ik zou willen gaan doen. Na de zoveelste test op internet, zat ik vol met twijfels over mijn studierichting. Totdat ik in contact kwam met Francis. Door de combinatie van gesprekken, testen en doorvragen werden mijn kwaliteiten en interesses overzichtelijk in beeld gebracht en werd ik door haar goed op de rit gezet ten aanzien van mijn studiekeuze. Momenteel volg ik met plezier de studie human resource management aan de hogeschool Leiden en ben ik nog steeds blij met deze keuze.
- Julienne -


Loopbaancoaching
‘Ik ben gestart met een loopbaanbegeleidingstraject bij Francis nadat ik stopte met een studie. Ik kwam erachter dat deze studie niet bij mij paste, maar kon niet goed benoemen wat daar de reden voor was. Het traject met Francis heeft mij geleerd welke kwaliteiten ik bezit en wanneer ik deze kwaliteiten kan inzetten. Dit kan op mijn werk zijn maar ook in mijn vrije tijd. Juist door in kaart te brengen wat mijn kernkwaliteiten zijn, hoe collega’s, vrienden en familie mij zien en hoe ik naar mijzelf kijk, heeft mij meer inzicht gegeven in de stappen die ik kon ondernemen in mijn eigen ontwikkeling. Uiteindelijk heeft het mij ook geholpen om in kaart te brengen waarom de studie niet bij mij paste en kan ik nu betere keuzes maken die passen bij mijn kwaliteiten. Ik heb het traject met Francis als zeer prettig ervaren. Francis kon mij goed op mijn gemak stellen, maar ook uitdagen om mijzelf goed te onderzoeken. Door oefeningen als 365 graden feedback, reflecties en inzicht krijgen in kernkwaliteiten en allergieën, heb ik een duidelijk beeld gekregen van mijn kwaliteiten en valkuilen. Dit kan ik op dit moment nog steeds gebruiken om mijzelf verder te ontwikkelen en de juiste keuzes te maken die bij mijn kwaliteiten passen.’
- Haske –


Studiekeuzebegeleiding
‘Ik ben met Francis een traject gaan volgen, omdat ik een verkeerde studiekeuze had gemaakt en niet meer wist wat ik wel zou moeten gaan studeren. In de verschillende sessies heeft Francis mij geholpen met het maken van een keuze voor mijn studie, maar daarnaast heeft Francis mij vooral, aan de hand van spellen en opdrachten, geholpen om beter leren omgaan met problemen en dingen uit het verleden. Het waren zeer leerzame sessies en ze hebben mij erg geholpen en daar ben ik Francis nog steeds dankbaar voor!’
- Anne –


Loopbaancoaching
'Coaching een woord op vele manieren toe te passen. Door Francis gegeven met aandacht, tijd, wijsheid en liefde. Het heeft mij weer op koers gezet, op een kruispunt in mijn leven. De coaching van Francis dat is een cadeau aan jezelf, al is dat soms best confronterend.

Het heeft mij bewustwording gebracht door echt te durven kijken in de spiegel die zij mij heeft voorgehouden, te kunnen luisteren naar de boodschappen, en ervan te kunnen leren, door te vertalen naar mezelf.

Daarvoor is het belangrijk om te durven stil staan in het hier en nu. Anderen de kans te geven mijn echte ik te laten zien. Dankbaarheid voor wat er is en dat de waardering te geven die het verdient. Dit is wat ik van haar heb geleerd, en nu nog steeds dagelijks gebruik: “Sta stil in liefde en besta, in eerlijkheid en respect, vol van wilskracht en levenslust ga verder met plezier en humor, eindig in ontroering ". ‘
- PvdB -

Vragen?

Voor meer info of vragen
neem gerust contact met mij op.


Tel: 06 41 36 99 51
francis@de-verbindingscoach.nl


 

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.