Xp8vEDCDQOWC7mcArVHM6w

MapsTell -

De wereld van Verschil

Mens en Organisatie in kaart

Als gecertificeerd MapsTell Guide werk ik aan een begripvolle wereld. De producten, trainingen en applicaties van MapsTell zijn ontwikkeld vanuit een visie dat ieder mens en elke organisatie de kans moeten krijgen om te groeien.

Wij geloven in de kracht van visuele en deelbare informatie. Als verbindingscoach visualiseer ik vanuit deze methodiek het gedrag van medewerkers, door dit letterlijk in kaart te brengen. Een krachtige tool, toegankelijk en interactief, die voor iedereen begrijpelijk en beschikbaar is.

De Wereld van Verschil

Met honderden woorden, metaforen, kaartsymbolen en hier en daar een knipoog is de op DISC gebaseerde Wereld van Verschil een positief en veilig middel om direct een dialoog te faciliteren. Het deelbare en toegankelijke karakter van de Wereld van Verschil en de PersonalMaps maakt dat je op verkenning gaat en sneller openstaan om te leren. De vloermat van de wereldkaart brengt je letterlijk in beweging en nodigt je uit om over de grenzen van hokjes te kijken en minder te stigmatiseren.

Personal Mapping

Na het invullen van een vragenlijst wordt jouw gedragsprofiel letterlijk in kaart gebracht. De namen van steden, rivieren en zeeën op de PersonalMap vertellen van alles over hoe jij je gedraagt, wat je voornaamste valkuilen zijn en hoe anderen jou soms kunnen ervaren. Direct na het invullen krijg je een persoonlijke toelichtingsvideo te zien. Tot zover is deelname gratis.
Wil je de uitgebreide rapportage ervaren en letterlijk over de kaart lopen in een persoonlijke coachingsgesprek, dan zijn daar kosten aan verbonden.

Interesse?

Vul dan het contactformulier in. Ik neem dan z.s.m. contact met je op

 

 

 

 

 

Vragen?

Voor meer info of vragen
neem gerust contact met mij op.


Tel: 06 41 36 99 51
francis@de-verbindingscoach.nl


 

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.