15363_1526165787606615_8197443900081567560_n

Teambuilding

In vertrouwen verbinden

Plezier op de werkplek 

Het werken in een team is zoveel leuker en effectiever als je op elkaar kunt vertrouwen, want dan kun je samen bouwen. Binnen een hecht en positief ingesteld team is sprake van begrip naar elkaar. Dit heeft een positief effect op de samenwerking en de organisatiedoelen  Een win-win voor werknemers èn de organisatie.

Als verbindingscoach zoek ik de connectie tussen mens en organisatie, tussen mensen onderling en de verbinding van het individu met zichzelf.
Bij teamwork zijn deze drie pijlers van belang, je kunt ze niet los zien van elkaar. Zit er ergens een kink in de kabel, dan heeft dat onlosmakelijk effect op het teamresultaat.

Hoe belangrijk is het dat je weet wat er speelt in je team. Het gaat niet zozeer om het delen van je diepste binnenste, maar wanneer je (tot op zekere hoogte) kunt delen wat er in je omgaat, met welke uitdagingen je te maken hebt, kun je doorgaans rekenen op onderling begrip en ondersteuning.

Hiervoor is een veilige werkomgeving nodig, een omgeving waarin ieder teamlid zich durft uit te spreken en openstaat voor de ander.

Teambuilding gaat altijd om verbinding, inzicht in jezelf en in de ander. Door samen te leren en samen te ontdekken, ontstaat er een werkomgeving waarin vanuit vertrouwen de creativiteit volop kan vloeien.

Teambuilding is maatwerk. Graag kom ik in gesprek ook te kijken wat ik voor jouw team kan betekenen.

 

Vragen?

Voor meer info of vragen
neem gerust contact met mij op.


Tel: 06 41 36 99 51
francis@de-verbindingscoach.nl


 

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.