Ik ben een HRM-er in hart en nieren, hou van mijn vak ​en het ‘iets kunnen betekenen voor anderen’ laat me glimmen.

mijn-verhaal-001

Ineens doet dit avontuur me denken aan mijn afgelopen anderhalf jaar. Xtra heeft in korte tijd enorme ontwikkelingen doorgemaakt, waaronder meerdere fusies, reorganisaties, aanbestedingen, groei en krimp en niet te vergeten de diverse keren harmoniseren en innoveren van procedures en beleid. Ontwikkelingen die steeds een beroep doen op wie we zijn, waar we voor staan en met het besef voor wie we het doen. Dat vraagt veel van een afdeling P&O en mijn rol daarin als afdelingshoofd. Deze ontwikkelingen boden ruimte om een inhoudelijke professionaliseringsslag te maken en hebben zeker ook een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling betekend. Ik ben een HRM-er in hart en nieren, hou van mijn vak en het ‘iets kunnen betekenen voor anderen’ laat me glimmen. En toch eindigen onze wegen.

Mijn trektocht naar een nieuw begin
Hoe blijf ik in mijn kracht en tegelijkertijd dicht bij mezelf?