​Ik had nu geen antwoord meer

Het ligt in mijn aard vraagstukken die op mijn pad komen zelf op te willen lossen, maar ik had nu geen antwoord meer. Gelukkig wist ik wie mij kon helpen bij mijn zoektocht. Ik hoefde het ‘alleen’ maar te vragen. Het denken over de diepere betekenis van mijn eigen employability en loyaliteit was gestart en kon niet meer gestopt. Door diverse signalen en triggers besefte ik dat de manier waarop ik bezig was zeker niet mijn employability zou vergroten. Ik was onzeker geraakt, voelde me fysiek niet sterk en hoorde de alarmbellen van burnout rinkelen.

En dan de loyaliteit. Hoe was mijn balans tussen loyaliteit ten opzichte van de organisatie en mijn team en het loyaal zijn aan mezelf? Eigenlijk was ik doodop. Ik ben iemand van commitment. Als ik me ergens aan verbind dan ga ik tot het gaatje. Maar, hoe ver mag ‘trouw zijn aan’ hierin gaan? De balans was ik kwijtgeraakt.

Hoe blijf ik in mijn kracht en tegelijkertijd dicht bij mezelf?
Het gaf in een klap overzicht